Los Angeles onder mijn voeten
Ik heb een eigen blog, ik heb fans die mijn blog willen lezen en tot slot heb een hele lieve vader en moeder die op wereldreis gaan en de verassing ik mag mee +Fiene en Jilt(broertje en zusje)
Ik heb jullie al verteld van de vlucht van 45 min. van Nederland naar Engeland maar nog niet van de vlucht van Londen naar Los Angeles wel 11 uur en 40 minuten.
Echt verschrikkelijk maar het leuke was er was een tv+gameboy+audio cool toch.
Alleen de ligstand ja daar moeten we het eens over hebben als het aan de ligstand ligt kan je vergelijken met een schoolstoel.
Ander nieuws, ze hebben hier een zwembad en we zijn vlakbij Hollywood!!!
Een vraagje: wat heb je nodig om te kunnen genieten van een zwembad.
Antwoord: lekker weer (ongeveer 20 graden) en een zwembad vol water.
En rara wat hebben wij hier:20 graden dus lekker weer en een zwembad vol water.
Nou nu heb ik wel genoeg vertelt maar wist je al dat een Amerikaans ontbijt lekker is.
Veel groetjes vanuit Amerika van Saar
Lieve Saar,
Wat kun je goed schrijven we zien het helemaal voor ons. Vooral die turbulentie boven de Noordzee. En naar Amerika vliegen is natuurlijk heel lang zitten zitten en zitten. We kijken uit naar je volgende verhaal. Liefs en een knuffel van Opa Gerard en Oma Anneke
Jammer dat je je knuffel verloren hebt in Londen. Hopelijk is er een ander kind blij mee.
Hoi Saar,
Wat kun jij leuk schrijven zeg! Ik ga jou en de rest zeker volgen. Veel plezier in het zwembad!
Groetjes, Irene
Hoi Saar,
Wat een leuk verhaal. Heerlijk zeg zwemmen bij 20 graden. En niet teveel amerikaanse ontbijtjes eten hoor? Want dan zink je in het zwembad.
Veel plezier nog.
Groetjes Marije.
O o nu zitten we ook Notion de McDonalds.
Helaas zit de Bic Mac al in mijn buik
Veel slaapplezier
Groeten Saar
Hoi Saar,
Leuk verhaal,en het is daar lekker warm dus veel zwemmen!!!!
Xxx nel