Happy new year
Bij jullie is het nu 5 uur s'avonds rotjes afsteken, borrelen en nog veel meer, daar besteden jullie je tijd nu aan.
Bij ons in een nieuw hotel is het net ochtend en we hebben weer een Amerikaans ontbijt achter de rug.
Wennen is het wel, het voelt alsof het in de avond is maar je wordt net wakker.
Wij moeten nog bedenken wat we gaan doen en bij jullie hoor je vast vuurwerk maar bij ons hoor je nog geen knal.
We slapen nu in een kamer voor 4 personen, dus 1 iemand moet op de grond, gelukkig hebben wij 10 kussens en we kregen er ook nog 2 bij, we hebben de kussens op de grond gelegd en je hebt meteen een bed.
En nog een paar kleine details, we zijn in Amerika dus je verwacht dat iedereen Engels praat, maar omdat we vlak bij Mexico zijn en Mexico een kolonie van Spanje was, spreken de meeste mensen hier Spaans, ja echt Spaans.
En het is nog geen 2012 maar al 2 dagen lang sinds we hier zijn begroet iedereen je hier met Happy new year.
Ze zijn hier waarschijnlijk dus heel aardig tegen elkaar, maar toch als je Nederland vergelijkt met Amerika zie je dat Nederland toch veel beter geregeld is.
En wist je dat ze in Nieuw-Zeeland al weer in bed liggen daar is het al 2012.
Dit was het verhaal voor vandaag.
Veel Happy new years van Saar.
hello saar,
how are you? my English is very good of niet:)
bij ons hoor je elke seconde wel een knal. best wel lollig. is het leuk in LA?
groetjes rick
hello Saar
hoe is het ?
met ons is het wel goed
maar spannend maar jamer dat ik krentebaard heb
maar het gaat wel
Hi Saar & family,
Ondertussen is het ook bij jullie 2012, dus een gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal! We zijn vannacht nog langs jullie huis gefietst en het is niet weggeblazen door het vuurwerk (scheelde niet veel met al dat vuurwerk op IJburg). Leuk om je verhalen te lezen, we volgen je!
Liefs, Suzan, Calixte, Sep & Elbe
Hee liefste schat :) ik heb net even op mijn gemakkie al je verhalen gelezen (want ik liep een paar achter!) en ik vind het super om te kunnen volgen waar jullie zijn en wat jullie doen! Blijf dus lekker doorgaan want ik zie dat je al veel volgers hebt. Het klinkt alsof jullie al aan het wennen zijn aan jullie nieuwe bestaan haha Als reiziger door de tijd. Nu ondertussen wel gelukkig nieuw jaar voor jullie ook! Ik blijf je volgen en daardoor gelukkig wat minder missen! Heel veel knuffels aan iedereen! emmy
Hoi Saar
Gaat het goed met jou. Met mij wel.
En ook met Jilt Fiene Remko en Josine
Hele erge groeten twan