Ziek zijn, Klimmen en springen en dat alle allemaal in de Grand Canyon
Hoi lieve Schnieders!
Wat gek om jullie zo in de rotsen te zien! Ik wist wel al dat jullie geweldige klimapen waren maar dit is toch een andere omgeving dan ik gewend ben! Super mooi hoor!
Echt leuk om je verhalen te lezen. Wat goed dat je het allemaal zo gedetailleerd bijhoudt saar ! Zo gaat het helemaal leven en kan ik me helemaal voorstellen wat jullie allemaal mee maken! Wat een verhalen! Misschien kun je het later allemaal documenteren in een boek? :)
Ik mis jullie wel hoor! Maar wat maken jullie veel mee! Doe je veel liefs aan iedereen? Ik zie uit naar je volgende verhaal,
Hele dikke smakkerds, Em
ps. Mooie fotos!!
Hai M&M ik maak een boek samen met Fiene dat was al het plan
We vonden het heel spannend om op onze Ipad via Google map de rotswand af te dalen.We zagen op foto's de huisjes het cafeetje. Knap van jullie dat jullie de lange klim zo goed konden volhouden. En vooral voor je zieke mama. Gelukkig is ze weer beter want we lazen haar fantastische verhaal. Heeft Jilt nog geprobeerd de bal over de Grand Canyon te schoppen? Ha ha ha. Heel veel liefs Opa en Oma
P.s wanneer gaan we weer op FaceTime
Hé Saar, Jilt en Fiene,
wat een kapot mooie wandeling. Zelf hou ik niet zo van lopen, ik zit liever op de fiets of op de nek van mijn papa. Maar ik vind het wel heel stoer! Jilt, ik zou eerst donderdag met school naar Ajax-AZ gaan maar van Ajax mochten er toch niet zo veel kinderen komen dus onze school heeft vette pech. Andere keer dan maar, misschien kunnen we een keer samen gaan als je weer terug bent. Mijn papa doet altijd heel opgewonden over Ajax dus ik denk dat hij ook wel wil. Nou ja, ik ga morgen weer naar school en ik wens jullie vet plezier en kapot mooie avonturen daar!
High Five, Mels!!