Bryce plateau
hallo
wisten jullie al dat ik meer reacties heb dan mijn vader en moeder
Hi Canyongirl!
Vandaag vliegen Fred en ik naar New York, dan zwaaien we gewoon naar de andere kant van Amerika toe.
Ik lees nog steeds in jouw verhaal dat jullie het heerlijk hebben.
Fijn zeg! Na 2 weken NY vliegen we naar Nicaragua om even te fietsen, schijnen daar zoveel kluilen te zijn dat het niet makkelijk wordt, maar ach we hoeven nergens op tijd te zijn.
Dag lief buurmeeisje ver weg, Kus van Fred en Kitty
En zeker ook knuffels voor de andere 4.
Hoi Saar, leuk schrijven kan je! Zo komen wij veel te weten over allerlei dingen.
Hier in Leusden gaat alles goed.Vanmorgen moesten we in de regen naar school fietsen, dat was wat minder.
Greetings Ron.
hai kitty en fred, door al die reacties kom ik ook weer wat te weten bijvoorbeeld dus dat jullie naar New York gaan, gaan jullie ook naar het vrijheidsbeeld
veel groetjes die in Amerika blijven van saar
Heel eerlijk gezegd heb ik het vrijheidsbeeld al een paar keer bezocht. Dus dat gaat niet gebeuren, denk ik.
Gisternacht kwamen we aan, heb al een nachtje hier geslapen. Beetje jetlag nu. Ze zeggen dat het morgen gaat sneeuwen, het was vandaag zonnig en rond her vriespunt.
Maar voor morgen zijn er al sneeuwstormalerts (lang woord he) afgegeven. Vorige winter was ik hier ook en toen deden we de eerste ochtend de voordeur open en toen zagen we dat echt alle auto in de straat ondergesneeuwd waren. Dus niet met een laagje erop maar je kon de auto's helemaal niet meer zien. Goed even afwachten nog.
Het is hier kwart over 9 in de avond maar ik be al zoooo moe, ga eventjes slapen denk ik, doei! Kitty.
het is net een reisblog kitty met al die info en ik vind sneeuwstorm... ook een heeeeeeeeeeeeeeel lang woord
met mij gaat het goed
(sorry dat ik tot nu toe niks heb geschreven,maar ik had het een beetje druk met mijn eindwerkstuk en de cito)
lieve Saar we missen je verhalen. Of heb je het te druk met je huiswerk? Liefs Opa enOma